Tässä mä oon, ja se riittää.

”Mulla on niin tasapainoinen tunne ollut viime aikoina, etten oikeen meinaa keksiä mitään sanottavaa täällä terapiassa.”

”No sehän on kiva kuulla.”

”Niin. Olen miettinyt, mistä tämä johtuu. Miksi mun elämä tuntuu niin tasapainoiselta nykyään.”

Toki jotenkin kummasti tästä sitten syntyi puhuttavaa. Mikä on auttanut minua tähän tilanteeseen, ja kuinka hienoa on, että asia on näin. Mulla on enää vain joulukuuhun asti terapiaa. Aika hyvä juttu, etten ehkä sen jälkeen sit tarvikaan terapiaa. Kun en sitä enää kelan tukemana saisi.

Mä oon kiitollinen. Niin kiitollinen. Ei nää asiat oo niin yksinkertaisia, että kaikki menis vaan kivasti. Mä oon saanu kivan kämpän, kivan työn ja sen lisäks ihan maailman ihanimpia ihmisiä mun ympärille. Ja tää terapia, mitä olisinkaan ilman sitä. Mulle se on ollut tosi tosi hyvä juttu. Ilman sitä olisin varmaan vieläkin vain yksi iso häpeämöykky.

Mikä häpeämöykky? Olinko joskus sellainen? No nii’in, kyllä olin! Tuntui, että sieltä jostain häpeän tunteen rakosista yritin kovasti elää, ja samalla piilotella itteeni. Aika mahdotonta ja vaikeaa! Ja mitä kaikkea häpesinkään! 😦 Siihen meni niin paljon energiaa ettei oo tosikaan.

Niin että aika ihanaa, kun ei mene enää energiaa itteni häpeämiseen. Voin olla tätä mitä olen ja se riittää. Se riittää mulle ja mun läheisille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close